1. Katrorët e mëdhenj rrisin volumin; në pjesën e linjave katrorët bëhen më të Gjerë dhe theksojnë përmasën horizontale të trupit. Nëse NUK je shumë e dobët, shmang pantallonat tartan. Kjo copë Mund t`Ju veshë nga koka te këmbët, por sot do të përmbledhim DISA IDE si Mund të vishni xhaketën tartan, në të gjitha Modelet, prerjet APO ngjyrat! Zakonisht këto xhupa janě të shkurtra dhe oversize. Je shkojnë shumë vajzave APO grave elegante. Ndonëse versioni më i famshëm është ai me ngjyrë të gjelbër e të kaltër, por prej VIIe kanë prodhuar më shumë se pesëmijë variante të kësaj cohe! Çdo blogere mode e ka blerë një të Tillé dhe është Ende në dispozicion. Marketi. Me dhe PA eksperience Pune (me eksperiene Perben avantazh). Mosha Deri ne 40 vjeç. Te jene te perkushtuar ne Pune dhe PA angazhime. Paga dhe kushte Pune te kenaqshme. Transport i siguruar per punonjeset e TurnIt te Dyte, adresa: Rezidenca Kodra e Diellit Tirane NUK është një tendance tërësisht Novator, por do të bëjë Namin këtë vjeshtë. Frymëzuar nga Vitet` 80, shtëpitë e modës kanë rikthyer pas thuajse Katër dekadash, copën e leshtë skoceze, të njohur ndryshe në botën e modës si tartan! Nëse keni menduar se Moti për xhaketat dhe palltot ka kaluar, mendohuni sëirish.

Ditët e ftohta me temperaturat e ulëta janě Ende përpara prandaj na duhet t`i marrim masat mirë. Trendi i këtij viti NUK flet për pallto të mërzitshme PASI në të mbizotërojnë ngjyra, printe dhe Copa të shndërritshme. 7. Xhaketë lëkurë, me pellush Brenda, Tek Qafa dhe kyçet e duarve Zakonisht kombinohen në përditshmëri me xhinse dhe një bluzë pambuku poshtë. Përdoren më së shumti në Shtator. 2. MOS mbivendos katrorët; MOS i përziej vijat me katrorët, Edhe PSE Chanel-i e bën këtë. Është më mirë të Kesh Vetëm një veshje me katrorë, të një cilësie të mirë, SESA një pamje Vetëm me katrorë, që sigurisht do të Ishte i tepërt. Per shperndarje lengjesh te fresketa me biciklete, te njohe Zonen e bllokut.

44 Antworten auf Modele xhaketash